Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Vindrutan Skador

När väg skräp såsom en sten eller grus smiskar din vindruta och lämnar ett litet chip (kallas ibland en stjärna), kan det tyckas oviktiga för en upptagen förare på språng. Men när som helst vindrutan kan flexa på grov trottoar och vända den lilla spricka kan i ett pussel av glas, tvingar bilägaren att byta ut vindrutan. Det är viktigt att veta hur man kan undvika denna omständighet efter din vindruta upprätthåller en stjärna chip. Brådska
p Det är viktigt att ha en sten chip eller spricka fastställas så snart som möjligt. Extrema temperaturväxlingar kan orsaka ett chip eller spricka för att sprida mer eller krossa vindrutan. I ett sådant fall skulle en bilägare inte kunna reparera vindrutan och skulle behöva ersätta den.
Byte

en vindruta med en stjärna chip måste vara ersätts om stjärnan är i förarens siktlinje. Dessutom, om sprickan är nära kanten av vindrutan kan det behöva bytas ut.
Reparation

Några sprickor och flis kan fyllas med harts när sprickan är mindre än 24 inches eller berget chip är mindre än en 50 cent styck. Detta förfarande bör hålla felet från att växa större.
Försäkring

Vissa försäkringsbolag kommer att täcka kostnaderna för att fylla en sten chip eller spricka. Det beror på att det sparar pengar försäkringsbolaget i det långa loppet att fixa chipet i stället betala för en ny vindruta. Addera Prevention

Undvik efter grus lastbilar och semi- släpvagnar. Undvik parkering i ett område där det finns gräsmatta vård förekommer att hålla skräp och stenar från att träffa vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59519.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.