Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort vindrutan på en S10

Chevy S10 Blazer är en midsize SUV som produceras av General Motors. Du kan ta bort vindrutan från din Chevy S10 direkt från ditt hem, vilket sparar en massa pengar på arbetskostnader. Du bör ta bort och byta ut vindrutan när den har ett chip eller spricka i det större än en fjärdedel för att undvika att få en biljett. Detta är ett ganska lätt jobb att göra hemma om du har någon att hjälpa dig. Det borde inte ta mer än en halv timme av din tid. Du kan få alla de tillbehör du behöver från någon Biltema. Saker du behöver
skiftnyckel handskar
arbete
Pry Tool Review Vindruta tråd Tool Review Helper Review Utility kniv
Visa fler instruktioner
1

Leta upp och ta bort de fästmuttrar som håller vindrutetorkarna på plats med hjälp av en skiftnyckel. Dra upp på torkarna genom att gunga fram och tillbaka för att ta bort dem.
2

Sätt arbetshandskar på och bänd upp gummitätningen runt vindrutan med en pry verktyg. Därefter drar tätningen bort från vindrutan med händerna.
3

in verktyget vindrutan tråden mellan vindrutan och ramen av S10. Kör det hela vägen runt vindruteramen att bryta uretan förseglingen. Sitt i förarsätet och driva vindrutan inifrån lastbilen med hjälp av fötterna. Har en hjälpare fånga vindrutan från utsidan.
4

Skrapa bort den gamla uretan från vindrutan ram med en mattkniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59767.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.