Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Fönsterglas i en 1940 Ford Coupe

Installera fönsterglas i en 1940 Ford Coupe är inte mycket annorlunda än att installera ett fönster i en modern bil. Om något, är processen mycket enklare och därför något lättare. En svårighet är att hitta en ersättare fönster för att passa bilen. Det finns ett antal specialiserade återförsäljare som tillhandahåller komponenter för klassiska fordon såsom Coupe. Du kan också ha ett fönster skräddarsydd. Saker du behöver
Wrench set
Skruvmejselsats
Window
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till Coupe och lokalisera skruvarna som fixerar dörrpanelen på plats. Några av skruvarna kan döljas av plastlock. Använd en liten platt skruvmejsel för att försiktigt ta bort locken.
2

Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som sitter på dörrpanelen. Placera skruvarna i ett säkert område för att undvika att förlora dem. Lyft luckan bort från dörren.
3

Sänk fönstret regulatorn till sin lägsta möjliga punkten i dörrkarmen. Om ett fönster är redan monterad på dörrkarmen, måste du först ta bort den innan du installerar nytt fönsterglas. Använd en skiftnyckel för att ta bort de två skruvarna som fixerar fönstren till tillsynsmyndigheten. Lyft fönstret från dörrkarmen. Du kanske vill använda skyddshandskar när du gör detta så att du inte skadar händerna.
4

Placera den nya fönsterglas i dörrkarmen. Passa in bulthålen i nedre delen av fönstret med de på regulatorn. Fäst de två bultarna mellan hålen för att fästa dem på plats.
5

Lyft bakdörren panelen på dörren. Sätt tillbaka skruvarna för att fixera dörrbladet på plats med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59467.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.