Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Auto fönsterinstallation Avstånd

Installera ett fönster på din bil är en process som en DIY mekaniker bör kunna åstadkomma ganska lätt. Förfarandet innebär att föra in det nya fönsterglas i fönsterkarmen och ansluta glaset ordentligt till fönstret regulatorn. Installationen är ganska mycket samma för alla fordon. Om du känner att du är redo för uppgiften, planerar att spendera ungefär en timme på det här projektet. Saker du behöver
kryssmejsel
Skiftnyckel
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Gå till bildörren med fönstret som du tänker reparera. Dra i handtaget och öppna dörren helt.
2

Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som håller dörrpanelen på dörrkarmen. Några av skruvarna kan döljas av plastlock. I detta fall, använd en liten kniv eller platt skruvmejsel för att bända bort täcket och sedan ta bort de synliga skruvarna. Lyft panelen bort från dörren och lägg den åt sidan för senare återmontering Addera 3

Leta fönstret regulator,. Den är strax under fönsterkarmen. Skjut reglaget till sin lägsta möjliga position inom dörrens panelen.
4

Skjut nytt fönsterglas i dörrkarmen. Rikta in hex-skruvhål på undersidan av fönstret med dem på fönstret regulatorn. Dra åt sexkantbultarna mellan hålen på båda delarna för att säkra dem tillsammans.
5

Sätt tillbaka dörrpanelen till dörren genom att placera den på dörrkarmen och återförsluta fästskruvarna. Öppna och stäng fönstret för att kontrollera att det är korrekt installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59458.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.