Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Avinstallera Left Front Motor Window Regulator på en 1988 Honda Accord

Honda introducerade Accord 1976. Den 1988 Accord var utrustad med en 2,0-liters, in-line, 4-cylindrig motor som var antingen förgasare eller bränsleinsprutning, och det erbjöds med ett antal överförings-alternativ. Fönstret regulator motor på 1988 års Accord ligger innanför dörrkarmen, bakom den inre dörrpanelen. Ta bort regulatorn motorn kräver demontering vissa invändiga kroppsdelar. Fönsterhiss motorer behöver vanligtvis tas bort när de har gått dåligt och behöver bytas ut. Saker du behöver
1/4-tums enhet Ratchet och Hylsnyckelsats, med 6-tums förlängning
stjärnskruvmejsel (# 2 huvud) katalog platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren av Accord. Ta bort panelen dörrbrytaren från dörren, med hjälp av en platt skruvmejsel för att bända på framsidan av strömställarpanelen ut genom dörren. Ta brytarpanelen från innerdörrpanelen för hand, men ta inte bort de elektriska anslutningarna från baksidan av manöverpanel.
2

Ta bort de fyra skruvarna i botten av dörrbladet, centrum-monterad skruv i dörren draghandtaget och dörröppnaren handtag skruv, med en stjärnskruvmejsel. Ta bort eventuella plast tryckknappar som håller dörrpanelen genom att bända runt hela innerdörrpanelen med en platt skruvmejsel.
3

Dra luckan uppåt och in mot bilen för att ta bort det från dörrkarmen. Skjut panelen fönstret omkopplaren genom dörrpanelen genom att vrida den och skicka den via dörrpanelen längden. Låt omkopplarpanelen hänga medan du tar bort dörrpanelen från Accord.
4

Vrid tändningsnyckeln till "II" eller "Tillbehör" läge. Detta är den position där samtliga instrumentpanelen tänds, men motorn startar inte över. Starta inte bilen för detta förfarande. Rulla förarens fönster ner ungefär halvvägs med panelens fönster switch så att du kan se längst ned i fönstret. Om fönstret motorn inte fungerar alls, hoppa över detta steg och gå till steg 5.
5

in en 1/4-tums enhet Ratchet och uttag i dörrkarmen och på det nedre fästet bultarna vid basen av fönsterrutan. Det finns två bultar på två olika fästen som håller fönsterglaset till fönstret regulatorn. Glaset måste avlägsnas innan du tar bort regulatorn motor. Vrid fönsterglaset bultar moturs för att ta bort dem från regulatorenheten.
6

Dra luckan glaset upp och ut ur dörrkarmen. Ställ glaset i luckan på passagerarsätet av Accord för förvaring
7

bort fönstret regulatorn montering bultar från motorn, med hjälp av en 1/4-tums enhet Ratchet och uttag tillsammans med en 6. - tums förlängning. Utbyggnaden kommer att ge dig större räckvidd utan att placera händerna nära den skarpa plåt av dörrkarmen. Låt fönstret regulatorn falla till botten av dörrkarmen när du har tagit bort bultarna.
8

bort fönstret motor montering bultar från dörrkarmen genom att vrida dem moturs med en 1/4- tums enhet Ratchet och uttag. Ta motorn fönster regulator med en hand. Koppla bort kablaget från baksidan av motorn med den andra handen genom att helt enkelt klämma kontakten och dra det ur motorn. Ta bort motorn från Accord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59404.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.