Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad skulle orsaka en A /C kompressor att öppna sina ventiler?

Problem kan uppstå med en luftkonditionering kompressor så att den inte fungerar optimalt. En luftkonditionering kompressor hjälper köldmedieflödet runt systemet, med hjälp av tryck, för att koncentrera sin värme. Kompressorn hjälper ändra en Lågtrycksköldmedel gas i högt tryck gasen. En fråga som uppstår med en kompressor är när dess ventiler öppnas. Kompressor Ventiler

Kompressor ventiler hjälpa kompressorn reglera trycket byggs upp i systemet. De tungventiler hjälpa köldmediet flytta in och ut under kompressorns pumpningen. Det är också typiskt två serviceventiler som hjälper tjänsten kompressorn systemet. Vad bra, kan vissa kompressorer har en säkerhetsventil som hjälper till att hantera sin press.
High Pressure

kompressorns säkerhetsventil kan öppna om systemets trycket blir högre än tryck ventilen har fått betyget att hantera. I detta fall kommer ventilen öppnar och förblir öppen tills trycket sjunker till vad den kan hantera. Vid denna punkt, stängs ventilen automatiskt.
Reed Valve Seating
p Om en luftkonditionering kompressorns ingång tungventilen inte placeras korrekt, kan det skapa en öppning och orsaka en gasläcka under kompressorns pumpningen. Detta skär ner på luftkonditioneringen kyleffekt. Om tungventilen vid utmatningsänden är inte i ett fast läge, kan det också orsaka en läcka och gör kompressorn arbeta mindre effektivt.
Noisy Kompressor

annan vanligt problem med luftkonditioneringen kompressorer avser det buller som de skapar. Detta kan vara på grund av kompressorns fäste eller enhet, särskilt om enheten inte är jämnt bullriga. Till exempel kan enheten skapar ett ljud när i en hastighet men inte skapa samma brus vid en annan hastighet. Vanligtvis gör fästet stramare hjälper till med detta buller fråga, ändra kompressorns drivrem eller justera dess längd kan också hjälpa. Dessa justeringar kan lösa bullerfrågan, istället för att byta kompressorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62257.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.