Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ansluter Quick Connect Couplers luftslang med teflon

Installera en "quick-connect" kopplare för en pneumatisk luftslang är en lätt uppgift när man använder rätt material och verktyg. En snabbkoppling luftslang kopplare ger dig möjlighet att snabbt byta ut pneumatiska verktyg, fästen och andra slangar, efter att ha installerat en motsvarande manlig kopplare nippel på verktyg eller kompletterande luftslangar. Installera snabbanslutningsanordningen med en adekvat mängd av teflontejp kommer att säkerställa en lufttät anslutning mellan slangen och kopplaren. Saker du behöver
Två skiftnycklar eller SAE skiftnyckel satt
teflonband
Visa fler instruktioner
1

Håll ena änden av luftslangen och undersöka den gängade montering.
2

Håll i änden av teflontejp på den gängade delen av slangkopplingen.
3

Linda Teflonband runt de gängade delarna av slangkopplingen, med en medsols rörelse, gör tre fulla varv. Var noga med att täcka alla trådarna med tejp för att undvika luftläckage.
4

Klipp bandet till rätt längd och linda änden ordentligt runt den gängade delen av slangen.

5

Thread snabbanslutningsanordningen kopplingen på slangen. Fäst slangkopplingen med en lämplig storlek skiftnyckel. Dra åt snabbkopplingen kopplingen med en skiftnyckel eller annan lämplig storlek skiftnyckel.
6

Ansök Teflon tejp på gängorna på den återstående slangänden. Trä kopplingshylsan nippel till slangen slutet och avsluta dra åt anslutningen med samma metod som beskrivs ovan för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62256.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.