Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en skivbromscaliper Tool Set

Som i alla andra uppgifter, kan de rätta verktygen att göra hela skillnaden i att göra en broms jobb snabbt och effektivt. Det är förvisso sant att ersättning av skivbromsklossar och bromsok kan göras utan en skivbromscaliper verktygssats, men det är lika sant att det kommer att ta mycket längre tid att få jobbet gjort på det sättet. Instruktioner
1

Jack fordonet upp och support på pallbockar. Ta bort de främre däcken och ställ åt sidan.
2

lokalisera och ta bort skruvarna som håller bromsoket till bromsok fästet. Torx hylsor levereras i skivbroms verktygssats, men skruvarna kan inte vara torx huvud, i vilket fall en insexnyckel kommer att ta bort dem.
3

Lyft eller bända tjocklek av fästet och från hjulet. Använd kolven trycka verktyget för att tvinga bromsok kolvarna tillbaka i bromsoket. Två driver skruvar levereras med verktyget, använd en i mitten gängade hål på de flesta ensamstående kolvsok, och båda skruvarna på de flesta dubbla kolvar inställningar.
4

Använd fyrkant med en hylsnyckel vrid kolven på en bakre oket när kolven är gängad och inte avsedd att skjuta igen Denna setup gör att parkeringsbromsen skall tillämpas utan att använda en separat uppsättning av bromsbackar för detta ändamål.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57182.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.