Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Mustang Broms Problem

Bromssystemet på din Ford Mustang kräver regelbunden inspektion och underhåll. Tyvärr är det inte förrän vi märker konstiga lukter, ljud eller mekaniska förändringar som kommer från en broms komponent som vi börjar att uppmärksamma systemet. För det mesta, är bristande underhåll den främsta orsaken till de flesta problem i bromssystemet, vilket gör att diagnostisera och lösa problemet mycket enklare. Men försummar symptomen, och du ber om allvarliga problem på vägen. Kontroll av Hydraulsystem


Kontrollera först att den mest uppenbara orsaken till broms problem. Kontrollera bromsvätskenivån på bromshuvudcylindern är korrekt. Huvudcylindern är placerad inuti motorrummet, framför ratten och monteras på en cylindrisk enhet som kallas bromsförstärkaren. Lägg bromsvätskan rekommenderas på din bil bruksanvisning, om det behövs.

Kontrollera bromsservon och dammsugarslangen kopplad till det för tecken på slitage eller skador. Problem på booster bostäder eller slang kan orsaka vakuum läcka, och lämna dina bromsar oerhört svårt att fungera.

Sedan kontrollera eventuella läckor runt huvudcylindern och bromsledningarna som ansluter till den. Kontrollera att anslutningarna är täta. James E. Duffy, om modern Automotive Technology, rekommenderar att köra fingrarna längs linjerna för att kontrollera svåra att upptäcka läckor. Inspektera bromsslangar som ansluter ledningarna till bromsinsatser på varje hjul. Ta däcken, och använda en ficklampa för att leta efter våta fläckar runt slangarna och baksidan av hjulaggregaten. Om det behövs, byta bromsslangar.
Kontroll Hjulbroms Assemblies

När du tar bort däcken, kontrollera bromsbelägg, skor, rotorer och trummor för slitage, skador och våta fläckar som kan tyda läcker eller fett kontaminering. Som en tumregel bör beläggen på och bromsbackar vara tjockare än den bakre plattan på vilka de är monterade. Närmare undersöka rotorerna och trumma bromsytor för värme kontroller, värderingar och sprickor. Om det behövs, ta dina rotorer och trummor till auto verkstad för renovering.

När du tar bort trummor på bakhjulen, inspektera hjulcylinder. Detta är en liten cylinder som är monterad på den övre delen av den bakre plattan. Dra tillbaka gummistövlar på varje sida av cylindern för att leta efter läckor bromsvätska. En läckande cylinder kan byggas om eller bytas ut. Inspektera trumbroms mekanism som fjädrar, håll ned fjädrarna och skaderegleraren stjärnan hjulet för att söka efter saknade eller binda delar
p Om din Ford Mustang-modellen är utrustad med ett låsningsfritt bromssystem (ABS), och. systemet blinkar på instrumentpanelen när du kör, har din bil dator upptäckt ett fel. Du kan använda en skanning verktyg för att hämta några felkoder som lagrats i datorns minne för att diagnostisera fel, eller har utseendet bilverkstad på problemet.

För hjälp med att hitta komponenter bromssystemet eller erforderliga underhållsintervall för din specifika Mustang modell, kan du konsultera din bil ägare eller fordonets servicemanual. De flesta bildelar butiker bär servicemanualer, och ditt lokala bibliotek kan ha flera av dessa handböcker för referens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57474.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.