Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Behöver jag att blöda Bromsar När Byta Pads ?

Byta bromsbelägg och avblodning av bromsarna är båda normala delar av rutinmässig broms underhåll , men de är inte nödvändigtvis förbundna med varandra . Ändra bromsbelägg kräver inte nödvändigtvis en bromsluftning . Bromsluftning

Blödning bromsarna görs för att avlägsna all luft i bromsledningar . Det bör också göras regelbundet för att avlägsna förorenad bromsvätska eller fasta föroreningar från bromsen hydraulsystemet .
Bromskloss Replacement

Bromsbelägg bära rutinmässigt ut och måste bytas ut. En rutin pad ersättare inte skapa en situation där luft eller förorening skulle kunna införas till bromsen hydraulsystem , så blödning av bromsarna krävs normalt inte . Oavsett , är det en bra idé att ha bromsarna blödde när dynorna byts helt enkelt eftersom det är lättare att göra detta när bromsdelarna redan utsatta .
Avvikande situationer

Ibland under ett byte av bromsbelägg , kan det vara ett problem att dra tillbaka bromskolven eller ett problem med de flexibla bromsslangar . Under dessa förhållanden , finns det en chans att luft eller föroreningar in bromsvätskan , och bromsarna bör blödde som en försiktighetsåtgärd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58631.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.