Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Caliper i en VW Jetta


Volkswagen bilar är något annorlunda från andra modeller. Om du är ute efter att byta bromsoket i din Jetta, måste du se om bromsok använder styrpinne bultar eller inte innan du börjar. Du måste också ta hänsyn till vikten av den hydrauliska ledningen (kallad bromsledningen i andra bilar). Saker du behöver
Jack
Däck järn
Flera olika skiftnycklar
ersätter Jetta bromsok
Bleeder flaska
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilen säkert på domkraften och ta bort hjulet. Om du inte har en pallbock, konsultera en automatisk expert för att hitta ett lämpligt för en Jetta.
2

Börja att ta bort bromsok från den hydrauliska linje från bromsok, men inte helt. Ta bort bromsok från bäraren först genom att ta bort skruvarna och ta bort den från den hydrauliska ledningen. Addera 3

Thread ersättning bromsok på den hydrauliska linjen och dra åt för hand. Montera bromsok på bäraren, byt bultarna och avsluta åtdragning av hydrauliska linjen.
4

Avlufta systemet med hjälp av en bleeder flaska. Anslut flaskan slangen till bromsen avluftningsventilen, öppna ventilen och använda bromspedalen för att avlägsna luft.
5

tillbaka hjulet och sänk bilen av domkraften. Testa inte bromsarna på vägen tills du ställa dynorna medan stoppas. Pumpa pedalen flera gånger tills den känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56894.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.