Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vilka verktyg behöver en bilmekaniker Ha?

Auto mekanik använder olika verktyg i sitt arbete. De använder några verktyg på ett rutinmässigt, medan vissa används endast för specifika jobb. Att samla en arsenal av verktyg kan vara en utdragen och dyr strävan, men det är viktigt så att mekanikern kan arbeta på en rad olika bilmärken och modeller. Skiftnycklar

mutterdragare används för att ta bort bultarna och ersätta och dra åt dem. Ett vridmoment set är också en viktig del av en bilmekaniker s verktygssats. Momentnycklar se till att skruvarna dras åt enligt specifikationerna. En socket set är en annan typ av skiftnyckel används av mechanics.Socket skiftnycklar kommer med avtagbara gavlar i olika storlekar för att passa alla typer av bult i en bil. Hylsnycklar görs för att nå bultar i svåra att nå platser i motorn. Allen skiftnycklar, även känd under namnet Unbrako nycklar och Inbus skiftnycklar, montera bultarna med fyrkantiga eller sexkantiga-formen intryck i huvudet. Alla dessa skiftnycklar och uppsättningar finns i både standard-och metriska mått.
Car Jacks

Allt arbete som behöver göras under bilen kräver en domkraft. Det finns många typer av bil-uttag, var gjorda för olika typer av arbete. Jacks kommer i handdrivna stilar, såsom sax domkrafter och hydrauliska domkrafter flaska. Andra typer av domkrafter, såsom bil ramper, kräva att bilen kan köras upp på dem. Bilmekaniker butiker har också lyftdomkrafterna som lyfter hela bilen upp från golvet.
Däck Verktyg

Med däck på och av en bil är standardförfarande för auto mekanik. Förutom att helt enkelt byta ut ett dåligt däck till ett bra, är det ofta nödvändigt att ta bort däcken för att arbeta på bromsarna i hjulhuset. Däck uttag behövs för att först lyfta bilen så att däcket kan tas bort. En särskild lug skiftnyckel behövs för att ta bort skruvarna som håller däcket på bilen. Elektrisk mutterdragare är ett dyrare, men snabbare och mer kraftfull, sättet att ta bort muttrarna. Luft pumpar används också av auto mekanik så att däcken kan blåsas upp och tömmas snabbt för reparation och underhåll.
Felsökningsverktyg

Diagnostiska verktyg används av auto mekanik till diagnostisera fordon felfunktioner. En multimeter används för att hitta vad som utlöser en lätt kontrollera motorn för att komma på. En skanning verktyg används för att läsa och radera felkoder, visa, registrera och spela upp levande diagnostiska data och utföra andra diagnostiska tester. Använder
underhåll verktyg

Auto mekanik ett flertal särskilda verktyg i underhållet av fordon. Att arbeta på batteriet, auto mekanik använder verktyg såsom batterikablar, testare, laddare, boosters och speciella analysatorer systemet. Särskilda överföring jacken används för att ta bort överföringen från motorn eftersom det är för tungt att lyftas manuellt. Andra överföring verktyg inkluderar överförings kit ventil reparation, överföring bak Kopplingsfjäder kompressorverktyg och elektrisk ledning boosters tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62173.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.