Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag Sway Länkar Bar bussningen på en 1997 Chevy Blazer?

De krängningshämmare bussning länkar monterade på en 1997 Chevrolet Blazer ansluta krängningshämmare som kör bredden på Blazer med de nedre länkarmarna. Dessa länkar har bussningar på båda sidor att bultarna till krängningshämmaren och till den nedre styrarmen. Om dessa bussningar slits ner, då krängningshämmaren inte kommer att kunna göra sitt jobb och du kommer att märka en skrammel ljud i suspension. För att åtgärda detta, de krängningshämmare bussning länkar behöver bytas, vilket kan göras på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter krängningshämmare bussning länkar
Visa mer Instruktioner
1

i parkeringsbromsen och lyft den främre delen av Blazer med domkraften. Sätt pallbockar enligt antingen den främre tvärbalken eller rälsen ram. Sänk domkraften.
2

Lokalisera krängningshämmare länkar bussning slut på de nedre länkarmarna och ta del av orienteringen av bussningar på ändlänkarna. Unbolt vingla Länkfältet bussning från den undre länkarm med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort de vingla Länkfältet bussning från suspensionen.
3

Installera det nya vingla Länkfältet bussningen i suspension, och se till att bussningarna är orienterade i samma position som originalen. Dra åt ändlänkarna på plats med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Sänk Blazer bort av pallbockar med domkraft.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61657.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.