Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så installerar du den axel tätning i en 2000 Ford F-250

Bakaxeln på en 2000 Ford F-250 använder en axel tätning monterad på axeln. Denna O-ring stoppar vätskan hölls i axelenheten från att läcka ut av axeln, vilket skulle medföra att de bakre ändkugghjul till potentiellt gripa och bryta. Om tätningen går ut, måste du installera en ny så fort som möjligt så att din axel inte misslyckas. Installera en ny axel tätning tar ungefär en timme. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
mjuk hammare
Replacement drivaxel bultar
Visa fler instruktioner
1

Parkera F-250 på en plan yta. Placera dig själv framför bakaxeln tätningen som är läcker eller att du vill ersätta så att du inför däcket.
2

Unbolt drivaxeln i mitten av hjulet med 3 /8-tums Ratchet och uttag och kassera materiel bultarna. Knacka sidorna av drivaxeln med mjuk hammare för att bryta den fri från axeln, sedan dra drivaxeln ur axeln. Addera 3

Leta axel tätning, vilket är en O-ring placerad på utsidan änden av axeltappen. Skjut tätningen lager axel från axeltappen med händerna. Montera tätningen ersättare axel på axeln axeln med händerna.
4

Skjut drivaxeln i axelhuset med båda händerna. Installera axelskruvarna axeln ersättning med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62044.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.