Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en bränslepump på en 1994 Cadillac DeVille

Bränslepumpen på en 1994 Cadillac DeVille är monterad i bensintanken. Denna pump är ansvarig för att få bensin från tanken till motorn. Om enheten inte eller börja att misslyckas, då motorn kommer först att ha problem med att köra innan misslyckas helt i sin tur. Byte av bränslepump tar minst en timme, men kräver inte några speciella verktyg eller utrustning. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Brass hammare
mässingsdorn
Flathead skruvmejsel
Byte bränslepump
Visa fler instruktioner
1

Parkera DeVille på en plan yta och sätta stoppklossar runt framhjulen. Lyft den bakre delen av Cadillac med domkraft och sätta pallbockar under bakaxeln.
2

Placera domkraften under bensintanken. Unbolt remmar gastank från chassit med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sänk domkraften tills du kan komma upp i tanken. Krypa under Cadillac och lokalisera bensintank, vilket är nära bakaxeln. Ta slangklämmorna som håller bränsleledningarna till tanken och bränslet påfyllningsröret till tanken med hjälp av skruvmejsel. Koppla ur kablarna till bränslepumpen med händerna. Sänk tanken resten av vägen och dra tanken ut från under Cadillac.
3

Vrid låsringen på toppen av bränsletanken sändande enheten och bränslepump montering med den mässingsdorn och mässing hammare. Lyft den sändande enheten /bränslepump montering rakt upp ur tanken. Lokalisera bränslepumpen, är vilken botten av tanken. Dra pumpen rakt upp ur aggregatet och flyttar den åt sidan.
4

Dra loss filtret från bränslepumpen med händerna och installera det om ersättande bränslepumpen. Montera pumpen ersättande bränsle på aggregatet med händerna. Montera pumpen ersättande bränsle i tanken och använda mässingsdorn och mässing hammare för att installera låsringen och säkra enheten i tanken.
5

Lyft tanken upp i chassit och anslut bränsle linjer och elektriska anslutningar till tanken med hjälp av skruvmejsel. Skruva tankmontage remmar på chassit med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sänk Cadillac bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62045.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.