Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur monterar jag en Kuggstångsstyrning i en 1997 Buick LeSabre?

Den kuggstångsdrivna systemet på en 1997 Buick LeSabre också kallas styrväxeln, som förbinder ratten till styrningen knogarna på hjulen. Dessa ställningar har många rörliga delar och tätningar som slits ner med tiden. Om det händer, drar det ut på framsidan av Buick. Efter den gamla rack är ute, montera nya kuggstångsstyrning montering, vilket tar cirka två timmar att slutföra. Saker du behöver
Replacement rack och kuggstångsenhet
Red Gänglåsning
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
set Linje skiftnyckel
Servostyrning pumpfluid
Jack står
Jack
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Lyft ersättare kuggstångsstyrning via passagerarsidan hjulhuset öppning. Lyft den bakre delen av den bakre delen av Buick delramen upp med domkraften och säkra hjälpramens bultar i chassit med den 3/8-tums harskramla och ingångar. Dra dessa bultar ner till 76 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
2

Sätt några droppar röd Gänglåsning till monteringsbultarna för kuggstångsdrivna montering. Skruva fast kuggstången och pinjongen till ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bultarna till 3 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
3

Förlägg kraft beslag styrlina i racken och pinjongen med en linje skiftnyckel. Installera servostyrning hållaren vätska linje med händerna. Installera styrstag slutar på kuggstångsdrivna till Styrspindlar med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Installera mellanaxeln kopplad till rattstången på brandväggen i racket och drev med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn.
5

Öppna upp kraftbehållare steering fluid placerad på förarsidan av motorn. Fyll behållaren med styrservoolja och installera om locket på behållaren. Starta motorn och vrid på ratten hela vägen till höger och hela vägen till vänster minst 10 gånger för att lufta eventuell överflödig luft ur styrsystemet. Sänk Buick av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62043.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.