Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur berätta om min bil Bromsledningar Är Bad

Din bil bromsar är en av de viktigaste delarna av din bil. Du måste ha dem rutinmässigt kontrolleras för att säkerställa att de är i funktionsdugligt skick. Dina bromsar ska inte slitna, skadade eller låg på vätska. Du kan kontrollera dina bromsar bilen själv. Om du tror att din bil bromsarna inte är i gott skick, kontakta en professionell mekaniker direkt och diskutera dina alternativ. Kör aldrig bilen om du misstänker att det har en defekt bromssystem. Instruktioner
1

Stäng av bilen och lägga den i parken. Tryck ner bromspedalen. Trycka ner bromspedalen ska kännas fast och fast, inte mjuk. Om det känns mjukt, behöver du mer vätska i bromsledningar.
2

Kontrollera alla gnisslande ljud när du bromsar. Eventuella diskanttonerna kan tyda på att du behöver ha dina bromsar ersättas. Din bil är inte säkert att köra på den här punkten. Addera 3

Testa din bil på en öde parkeringsplats. Kör med låg hastighet och tryck ner din broms. Bilen bör komma till ett omedelbart stopp. Om den inte gör det, måste du få din bromsledningarna kontrolleras.
4

Watch för att se om din bil skiftar vikt när du bromsar. Inte alla bromsbelägg eller linjer kan bli sliten samtidigt.
5

Lyssna efter eventuella högfrekventa ljud medan du kör. Om dessa ljud uppstår och du inte trycker på bromspedalen, kan en av dina bromsbelägg hänga. Detta innebär bromsbelägget ständigt skaver mot bilens hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58085.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.