Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar säng på en Chevy

I åratal har Chevrolet producerat två olika typer av sängar för sina lastbilar: den stepside, och fleetside. Den stepside ger mindre lastutrymme på insidan, men påminner om den grafiska utformningen av de ursprungliga Chevrolet lastbilar. Den fleetside sängen bär mer last, men inte erbjuder någon form av steg för att komma in i sängen. Om du vill ändra din säng till den ena eller andra stilen, har Chevrolet gjort det en grundläggande swap över affären, som inte kräver någon speciell hårdvara eller ramverk. Jobbet tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
1/2-tums ratchet, förlängning och uttag
Torx-huvud chauffören
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3 assistenter
Replacement Bed &
Visa fler instruktioner
1

Öppna gasen dörren. Unbolt halsen gasen filler från sängkanten med 1/4-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttaget. Skjut halsen gasen filler i säng. Unbolt bolt jordningsband på sidan av ramen ansluten till gas påfyllningshals med 1/4-tums Ratchet och uttag.
2

Titta under den bakre stötfångaren. Leta reda på den grå plast ledningar blocket klippt till botten av sängen. Drag ur kontakten leder till ledningsnätet som går upp ramen med händerna. Addera 3

unbolt botten av bädden från ramen med 1/2-tums Ratchet, förlängning och uttaget. Montera dina assistenter och ordna dem så man är på varje hörn av sängen. Lyft sängen upp från ramen på lastbilen och flytta den rakt backa av ramen. Ställ ner den i ett säkert område.
4

Lyft ersättare sängen med en av dina assistenter på varje hörn och lyft försiktigt över till ramen. Sänk den försiktigt på ramen. Bolt sängen på plats med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
5

Bolt gasen påfyllningsröret till sängen med 1/4-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag . Anslut ledningsnätet på ramen i ledningsnätet blocket på undersidan av sängen med händerna. Kontrollera att bromsljusen fungerar genom att trampa på bromspedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61738.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.