Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur berätta om en mekaniker ljuger

Bil underhåll och reparationer är oundvikliga kostnader när du äger ett fordon. Om du är en av dem som tror att bilen körs på gas ensam, tänk om. Du behöver motorolja, transmissionsolja och andra fordonsvätskor att hålla bilen igång med precision. Men vad händer när du går in i din mekaniker för en låt upp och lämna känsla som dina besparingar är på väg att krympa bort, på grund av oväntade problem. Detta är det dags att luta hur man berättar om en mekaniker ljuger. Instruktioner
Hur berätta om en mekaniker ligger
1

frågar helt enkelt om det arbete som behöver göras kan vänta. Om mekaniker säger att det inte är en nödsituation, är det okej att vänta på att få det gjort. Detta är inte att säga att du bör försumma att få reparationer, men det är inget fel med att sätta onödigt arbete utanför.
2

Be din mekaniker för att visa dig problem. Till exempel berättar din mekaniker att du behöver nya bakre bromsbelägg. Men när det är dags att visa dig, inser du att de inte är nästan lika sliten som han sade. I själva verket är de inte dåligt, jämfört med de främre bromsbelägg. Om du inte har några problem med bromsning när du kör, finns det en möjlighet att din mekaniker ljuger.
3

Få en andra åsikt, om du kör in i bilverkstad och du litar inte mekanikern. Människor få andra åsikter för läkare och tandläkare. Så varför inte lämna din mekaniker butik och be en annan som är lika, om inte mer kvalificerad.
4

litar på att ni mekaniker ljuger om varje gång du får din bil servas, de kommer tillbaka med en tvätt lista över andra, oväntade frågor. Om inte din bil var begagnad eller mycket gamla, finns det en möjlighet din mekaniker ljuger.
5

Bekanta dig med de grundläggande rekommendationer bil service enligt bilens körsträcka. Du kan göra detta genom att gå online och skriva ut en standard checklista bil service. Detta är viktig information att veta, speciellt om din mekaniker säger att du behöver ett oljebyte eller nya däck och du vet att han ljuger eftersom du inte är beroende av ett oljebyte och du har en anständig mängd mönsterdjup på dina däck.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59838.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.