Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Värmeelement Removal i en 1995 Pontiac Grand Am

värmeelementet på en 1995 Pontiac Grand Am använder värme från kylmedlet som cirkulerar genom motorn för att ge värme för klimatanläggning i bilen. Eftersom den använder kylvätska för att skapa denna värme, om det går sönder eller inte fungerar, då kylvätska kan läcka in i insidan av bilen, eventuellt bränna eventuella passagerare i bilen och orsaka att motorn överhettas. För att lösa problemet, måste du först ta bort värmeelementet från bilen. Saker du behöver
Jack
Jack står
hjulblock
dräneringskärlet
spårskruvmejsel
Tänger
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen på Grand Am, lyft framsidan av bilen med domkraft och sätta pallbockar under bilen. Placera hjulblock runt bakhjulen.
2

Slide ett uppsamlingskärl under kylaren och lossa petcock på basen av kylaren för att tömma ut kylvätskan. Flytta dräneringstråget till under brandväggen, bredvid värmeelementet linjer.
3

bort slangklämmorna på Värmeslangarna med en tång eller skruvmejsel, beroende på vilken typ av klämmor finns på ledningarna. Sänk bilen av domkraften står med domkraften.
4

Öppna förardörren, och ta bort paneler på undersidan av instrumentbrädan på förarsidan och passagerarsidan med en tre-åttondelar-tums Ratchet och uttag. Dra värmeöverdraget kärna tillgång beläget på undersidan av handskfacket off av instrumentbrädan med hjälp av harskramla och ingångar.
5

unbolt värmeelementet från undersidan av instrumentbrädan med spärrhaken och uttag, Dra sedan värmeelementet ut från insidan av Pontiac.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61739.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.