Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter växelströmsmotor i en 2006 Chevy Silverado

A /C motor på en 2006 Chevrolet Silverado kallas också fläktmotorn, och det pressar luftkonditionering och värme genom ventilerna för att kyla eller värma passagerarna i bil. Om A /C motor misslyckas, har den svala luften skapas av kompressorn till luftkonditioneringen inget sätt att flytta genom ventilerna, och bilens interiör kommer inte svalna. För att lösa problemet, måste motorn bytas ut mot en ny, vilket tar ungefär en timme. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte fläktmotor Sida 2 flathead skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Open Up passagerardörren. Leta reda på fläktmotorn locket, vilket är under handskfacket och är rund i formen. Koppla ur kablarna till fläktmotorn. Skruva loss locket från aggregatet med 1/4-tums Ratchet och uttag och dra bort att avslöja fläktmotorn.
2

Leta kvarhållningsfliken, som sticker ut parallellt med brandvägg och poäng mot förarens sida av instrumentbrädan. Dra ner på den kvarhållande fliken och sedan starta fläkten motoranordningen moturs. Släpp fläktmotorn ur instrumentbrädan. Bänd fläkten av fläktmotorn med de två flata skruvmejslar.
3

Skjut fläkten på byte fläktmotor för att låsa den på plats. Lyft byte fläktmotor upp i klimatsystemet och vrid det medurs tills kvarhållningsfliken kontakt samma position som den ursprungliga fläktmotorn. Sätt tillbaka fläkten motorkåpan med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan koppla in kablaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61737.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.