Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang i en GMC Sierra

Många GMC Sierra ägare sätta dessa lastbilar igenom tuffa förhållanden. Så stärker din Sierra bromsar genom att ersätta bromsledningar förbättrar bromsprestanda. Se till att du vet vilka delar av bromsledningen du ersätter, sektionerna närmast bromsok är lättast för en icke-expert att arbeta på. Saker du behöver
ersätter bromsledningen
Bromsvätska
stödbenet
Däck järn
Linje skiftnycklar
Vinyl tube
vätskebehållare
Visa mer Instruktioner
1

Lyft upp trucken på pallbockar som säkert stödja en GMC Sierra. Ta bort hjulen för att nå bromsledningar du byter.
2

Leta cylindern broms master. Det är i den bakre delen av Sierra motorrum, nära förarsätet (eftersom den måste anslutas till bromspedalen).
3

Trace bromsledningarna som de kör från huvudcylindern på varje hjul. Se över varje rad för att se vilka delar den kan delas in. Notera var och hur linjerna är böjda och böj ersättande linjer på samma sätt.
4

bort bromsen linje genom att dra ur kontakten bultarna. Använd två linjer skiftnycklar som det bör finnas två skruvar på varje anslutning. Ta linjen vid bromsok slang först för att undvika skador på slangen.
5

Installera linjen ersättningsbromsbeläggsats, med början i slutet närmast huvudcylindern. Den nya linjen ska mätas och böjs för att matcha den ursprungliga linjen.
6

Lufta bromssystemet. Anslut den öppnade avluftningsventilen på oket till en behållare av bromsvätska med en vinyl rör. Har en annan person trycker på bromspedalen för att avlägsna luft. Fyll på huvudcylinderns efteråt.
7

Montera hjulen och flytta till den andra änden av lastbilen. Testa bromsarna när hela bromsledningen har installerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56970.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.