Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man håller Anslutningar Trailer Ljus från att korrodera

Trailers är föremål för missbruk, exponering och försummelse. Merparten av tiden de sitter utanför och förväntas prestera ordentligt när du behöver dem med lite eller inget underhåll. Ofta kommer du att göra en rutinkontroll, och släpet passerar. Senare, kanske man stoppas av polis för felaktig belysning. Naturligtvis kan man hävda att man bara kontrolleras lamporna - men det ändrar inte det faktum att en släpvagn ljus har misslyckats. Med några procedurer detta scenario inte behöver spela ut. Saker du behöver
kryssmejsel
Platt-head Smörjmedel crewdriver
, Lubriplate eller motsvarande
Tube silikon
Aerosol primer
Paint, sprayburk
Connectors
Crimptänger
Tape
Visa fler instruktioner
1

Ta bort linsskyddet på lamporna. Använd 220-grit sandpapper till mycket lätt putsa sidan av lampan och kontakterna. Använd en ljus-montering Lube fett, t.ex. Lubriplate varumärke fett, och generöst belägga de kontakter. Montera glödlampan.
2

Avlägsna bakljusaggregat och rengör det. Ren rost och flagnande färg där ljuset fästen. Prime och måla metallen. Applicera en generös silikonsträng sealer till baksidan av ljuset och installera det. Den sealer kommer att förhindra vatteninträngning.
3

Inspektera objektivet packningen. Reparera små revor eller sprickor med silikon sealer. Noggrant fylla i sprickor eller brott, se till att reparationen är i nivå med den befintliga packningen, och låt sealer härda i 24 timmar. Montera linsskyddet.
4

Skär gamla trådanslutningsdon ut, skala kabeln och installera nya krympanslutningar. Vid varje öppen ände, fyll hålet med silikon sealer. Slå in området med eltejp. Skapa en kabeldragning bunt med alla kablar, linda in dem med tejp, och försegla tejpade ändarna med silikon sealer. Använd små bandklammorna att cinch bandet på plats för att förhindra att rivas upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60725.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.