Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Dodge Van Brake Rotor Borttagning

Utföra en broms jobb på din Dodge van kan verka som en svår uppgift, men det är ganska enkelt att göra. Nyckeln är att veta vad som behöver göras och som täcker alla baser. Till exempel måste du byta rotorerna, tillsammans med kuddar, eller har de stock som vände på en Biltema. Detta säkerställer att det finns en jämn yta för de nya bromsbelägg att kontakta. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Dodge Caravan, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kort bungee rep
vass tång
Visa fler instruktioner
1

Använd en domkraft för att lyfta den främre änden av vagnen i luften sedan sänka ner den mot domkraften. Ta bort de främre däck och placera dem ur vägen.
2

Unbolt bromsoket adaptern från styrspindeln med hjälp av en spärr. Lyft enheten bort av rotorn håll då det i ena handen samtidigt loopa bungee rep runt fjädern på främre hjulupphängningen med andra. Häng bromsoket från bungee rep, men se till att det inte finns någon spänning på bromsledningen.
3

Avlägsna rotorn klämmorna från hjulet klackarna på framsidan av rotorn med hjälp av tång . Dessa är inte på varje van och kunde ha tagits bort tidigare. Det är OK om de skadas i processen att ta bort dem eftersom det inte är viktigt att installera dem.
4

Lyft rotorn rakt ut av hjulbultar med båda händerna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57908.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.