Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1997 Honda Civic HX Problem

Den 1997 Honda Civic var en av de tidigaste posterna i den kompakta bilens sjätte generationen av produktionen. Den HX var en av de högre prisklasserna trim, och det var endast tillgängligt som en coupe. Den 1997 Civic HX - som en del av denna modell år - i allmänhet anses vara ett pålitligt fordon, med bara två återkallanden, en mindre motorproblem och misslyckandet av några eftermarknaden del tillverkare att uppfylla motorfordon säkerhetsnormer. Krockkuddar

Några 1997 Honda Civic HxS kan ha passagerarairbags airbagmodulerna som inte var monterade på rätt sätt. Med tyg som täcker den vikta krockkudden undangömt för långt, kan detta orsaka felaktig utplacering krockkudde, vilket ökar risken för skador snarare än minskar den under en krasch. Auktoriserade återförsäljare kan ersätta modul för att förhindra att detta händer.
Motor

Fel på motorns kabelstam är ett tillfälligt problem på 1997 års Honda Civic HX. Det kan kortsluta under insugningsröret, vilket orsakar en av säkringarna att misslyckas. Detta leder till belysningen av "Check Engine" ljus och ett oberäkneligt hastighetsmätare. Som av maj 2010, är ​​kostnaden för att reparera sele motorn tråd runt $ 10 med $ 84,50 för arbetskraft, exklusive diagnostiska avgifter eller någon tillämplig moms.
Ytterbelysning

Mer än ett dussin företag som är specialiserade på eftermarknaden delar tillverkade strålkastare, bakljus och /eller lampor hörn för 1997 Civic HX utan bärnsten sidoreflektorer, som kränker Federal Motor Vehicle Safety Standard No 108. Frånvaron av dessa reflektorer minskar avsevärt belysning. Tillverkarna anges av byrån av defekter Utredning vid National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) är Anzo USA, Poli-Auto, K2 Motor Corporation, tjack, Inc., Pro-A Motors, Inc., Tom Motorsport, Inc., Alfaotto Auto Tillbehör, E Hastighet Racing, J & A Tillbehör Auto, CK Motorsport, Inc., AAI Motorsport, Inc., Tradesonic och Sabersport. Det åligger dessa tillverkare att antingen återköpa lamporna eller ge Honda ägare en återbetalning.
Floor Mats

Golvet på förarsidan av 1997 års Honda Civic HX är utformad på ett sätt som orsakar den ursprungliga utrustningen mattan för att interferera med gaspedalen. Detta kan förhindra pedalen från att återvända till viloläge. Auktoriserade återförsäljare måste se till att mattan är utfärdat av Honda. Om så är fallet, kommer de att installera ett kvarhållande system bestående av en genomföring i mattan och en stiftfästet i bilen.
Kontakta oss för påminner

Honda tar ansvar för krockkudde och golv påminner, så de hanteras kostnadsfritt. De kan nås på 800-999-1009. Ägarna kan också kontakta NHTSA Auto Safety Hotline på 800-424-9393.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60460.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.