Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är en Idle Arm för en 1990 Chevy K1500 Pickup Truck ?

1990 års Chevrolet pickups klassificerades som en C - eller K - serien --- "C " indikeras en tvåhjulsdrift och " K " indikerade en fyra - wheel drive . 1990- K1500 kom standard med en 160 - hästkrafter , 4,3 - liters V - 6 motor . Fordonets Styrlänkmekanism bestod av flera komponenter, inklusive två armar : a Pitman arm och en spännhjulsarmen . De två armarna är liknande , men alla har sin egen funktion . Funktion

spännhjulsarmen ansluter till förarsidan av styrlänkaget . Den spännhjulsarmen stöder den vänstra sidan av styrlänkaget som Pitman arm flyttar styrlänkaget vänster och höger .
Wear

spännhjulsarmen har en boll och uttag gemensam insidan av den för att tillåta det att vända tillbaka och tillbaka med Pitman arm. Denna kulleden kan sakta slits ut med tiden , vilket gör att spännhjulsarmen att lossna och måste bytas .
Byte

spännhjulsarmen har två bultar säkra den till ramen och en mutter som håller fast den mot styrmekaniken styrstag . Vid byte av spännhjulsarmen , dra åt fästet till ram bultar till 78 mul - pounds och muttern som håller spännhjulsarmen till styrstag till 40 foot-pounds .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62130.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.