Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Coil Pack på en 2002 Mercury Sable

Den 2002 Mercury Sable använder en spole pack ligger på ventilkåpan att styra gnistan kör till motorn. Denna spolpaketet kan gå ut över tiden, och när den gör det, kommer det att behöva bytas ut så att bilen går ordentligt. Detta är en grundläggande process, förutsatt att du märka allt på ett sätt som gör installationen enkel, så du behöver inte korsa några tändkablarna. Saker du behöver
Maskeringstejp
Märkpenna
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte spole
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Märk varje tändkabeln på tändspolen med maskeringstejp och märkpenna. Märk varje tråd från vänster till höger på den översta raden som 1,2,3, och den nedersta raden som 4,5 och 6. Dessa siffror motsvarar inte cylindrarna, men gör att du kan hålla reda på vilken tråd går där när du installerar den nya spolpaketet.
2

Dra varje tändkabeln från spolen pack genom att hålla det vid basen med handen, sedan dra upp det med en vridande rörelse. Koppla de andra kabelhärvorna med händerna. Unbolt spolpaketet från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Bolt ersättning spolpaketet på motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, att se till att jordledningen är mellan spolpaketet och motorn, som det var på den föregående spolpaketet. Montera tändkablarna på spolpaketet med händerna, trycka dem på plats tills de gör ett klickande ljud. Kontrollera att den övre raden lyder 1,2,3 från vänster till höger, och den nedersta raden lyder 4,5,6 från vänster till höger. Återanslut de elektriska anslutningarna till spolen pack med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60389.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.