Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter de övre bärarmarna i 1992 Honda Accord

Den främre hjulupphängningen på en 1992 Honda Accord har en övre och undre länkarm som ansluter till en lång styrspindel. Den övre styrarm ger övre stöd i styrspindeln, men också hjälper till att kontrollera camber fram wheels.Tthe övre länkarm använder gummibussningar och kulleder att fästa i chassit och knoge, om de slits, inriktningen kan lida. För att åtgärda problemet, är ett billigt och enkelt alternativ att ersätta hela övre länkarm. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Sprint avdragare
Kulled separator
skiftnyckel set
3/8-tums Ratchet och uttag ställa
pins Replacement sprintarna
ersätter övre bärarmarna
Visa fler instruktioner
1

Sätt på parkeringsbromsen. Lyft Accord med en domkraft och lägg dem på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Placera domkraften under den nedre styrarmen och lyft upp för att röra armen. Dra ut sprinten som håller de övre bärarmarna till kulleden med saxpinnen avdragare. Unbolt övre länkarm från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan separera armen från knogen med kulled separatorn.
3

Pop huven. Unbolt övre länkarm från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra den övre länkarmen ur främre hjulupphängningen och kassera den.
4

Sätt ersättande övre länkarm till fjäderben och skruva fast tornet med 3/8-tums Ratchet och uttag . Skjut kulleden om ersättande övre bärarmarna i knogen och skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera ett stift ersätter sprint.
5

Bolt framhjulen på navet med däck järn. Sänk Accord av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61480.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.