Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter de övre bärarmarna på en 1997 Expedition

Den övre länkarm på en 1997 Ford Expedition arbetar i harmoni med den nedre länkarm på främre hjulupphängningen. Dessa två komponenter låter fjädringsvägen upp och ner, samtidigt hålla den på en vertikal bana utan att avleda framåt eller bakåt. Kulleder och bussningar på övre länkarm hålla suspensionen linje och om de bryter eller slitage, kommer dina framhjul slitage och du kan hamna i en olycka. För att lösa problemet måste du byta ut den övre länkarm. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Spetstång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kulled separator
ersätter övre kontroll arm
ersätter saxsprint
Visa fler instruktioner
1

Park expeditionen på en nivå, betongyta, tryck ned pedalen parkeringsbromsen. Lyft bilen med domkraften tills framhjulen är minst 4 inches från marken. Sätt pallbockar under ramen och sänk domkraften så expeditionen stöds av läktaren. Ta av hjul och däck med däcket järn.
2

Placera domkraften under den nedre styrarmen och lyft upp det så att det stöder armen. Ta bort sprinten på kulleden på övre länkarm med tång. Unbolt övre bollkontroll stickleden från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Separera de övre bärarmarna från spindeln med kulleden separatorn och 3 /8-tums Ratchet och uttag. Unbolt övre länkarm från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, ta del av platsen för justeringsmarkeringarna kammar på ramen så att du kan installera den nya övre bärarmarna i samma plats. Dra armarna bort från ramen.
4

Installera den nya övre bärarmarna i ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, och se till att anpassningen kammar är i ungefär samma läge. Skruva fast övre länkarm till spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och montera stiftet ersättare sprinten med hjälp av nål-tång.
5

Sänk domkraften från den nedre styrarmen. Montera tillbaka hjulen på expeditionen med däck järn. Sänk Expedition från pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61423.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.