Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur får man till Horn ring på en 2001 GMC

Hornet ringen på en 2001 GMC kallas också klockfjädern. Denna roterande ring monteras på rattstången och förbinder airbag och tutan till ledningar på kolonnen. Om både krockkudden och hornet slutar fungera, då hornet ringen är troligen problemet. För att fixa det, måste du först att få till det, vilket tar några specialverktyg och en lite tid. Saker du behöver
Litet blad skruvmejsel
3/8-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
låsringen tång
Visa fler instruktioner

1

pop huven. Ta den negativa polen på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta den positiva polen på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Vrid ratten så att det är 90 grader från centrum, antingen till höger eller till vänster. Lokalisera hålen på baksidan av ratten. Sätt i den lilla bladet skruvmejsel i varje hål, skjuta in den tills airbag unclips från ratten. Dra sedan krockkudden ur hjulet och ta bort clipset som håller selen på airbag till krockkudden. Ta sedan bort airbag sele och ta krockkudden ur fordonet. Addera 3

Ta bort den mellersta skruven i ratten med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Montera en avdragare ratt på ratten. Dra ner avdragaren med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta ratten bort av kolonnen.
4

Lokalisera gula hornet ringen i mitten av rattstången och under kåpa. Ta bort låsringen i mitten av hornet ring med snäppringen tång. Dra horn ringen bort av kolonnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61727.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.