Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de Insprutningsmunstycken i en GM 7,4

Den 7.4L Chevrolet motor (även känd som en 454) var populär i många år, eftersom det var en big-block motor med en stor mängd vridmoment. Under senare år, sprang denna motor ett bränsleinsprutningssystem, vilket var en förbättring jämfört med tidigare generationens TBI setup. Dessa spridare behöver ibland för att rengöras och underhållas, och om de inte är, då motorn inte kan köra bra. Det första steget i att upprätthålla spridarna är att ta bort dem från motorn, vilket du kan göra i ungefär en timme. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fuel tryckavlastning mätare
Gas kan
Spetstång
Visa fler instruktioner

1

Pop huven på bilen. Lokalisera bränsleinsprutaren rail övertrycksventilen, vilket är en Schrader-ventil som sticker upp vertikalt och har lock av plast. Montera den ena änden av det bränsle tryckmätare till Schrader-ventilen, och lägg den andra änden i gasbehållare. Tryck på knappen tryckavlastning på mätaren tills trycket visar noll. Ta sedan bort mätaren från schraderventilen.
2

unbolt intaget plenum från toppen av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt montering bränsleskenan från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra ut kablarna till insprutarna.
3

bort injektorn klippet från injektorn med nålen -tång. Ta bort O-ringen tätar av injektorer med händerna, sedan ta injektor bort från bränsleledningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61703.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.