Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Sway Bar på en WRX Wagon

Den krängningshämmare på en Subaru Impreza WRX vagn förbinder de två främre hjulen på bilen, vilket ger bättre hantering och en bättre resa för passagerarna. När bussningarna på krängningshämmare bära ner, är krängningshämmaren inte att effektivt kunna göra sitt jobb, och både åkkomfort och hantering lidande. För att åtgärda problemet måste du ta bort krängningshämmare och installera en ny, vilket borde ta ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter krängningshämmare

Visa fler instruktioner
1

Dra i handtaget parkeringsbromsen på WRX och lossa de främre hjulet klackarna med däck järn. Lyft framför bilen med en domkraft och sätta pallbockar under bilen. Ta av hjulen med däck järn.
2

skruva isär krängningshämmare ändlänkar från de nedre länkarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Koppla sensorns ledningar för ABS med 3/8-tums Ratchet och uttag. Under chassit
3

Crawl och lokalisera de fästen för krängningshämmare, vilket är ca 6 inches inombords från ändlänkarna. Skruva loss krängningshämmaren från ramen och sänk vingla bar ner och bort från WRX.
4

Lyft stången ersättare gungning i ramen och löst skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Löst installera ändlänkarna till de nedre länkarmarna med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Bulta fast ABS-sensor kabeln med spärrfunktion.
5

tillbaka framhjulen med däck järn och sänka bilen på marken med domkraften. Dra upp alla de krängningshämmare bultarna med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61702.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.