Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man bibehåller Automotive Bromsar


Bromsarna i din bil är en av de mest kritiska mekanismer i ditt fordon. Korrekt underhåll kräver noggrann uppmärksamhet på detaljer på en regelbunden basis. Underhålla att dina bromsar är i perfekt skick är ett måste för säker drift och längre livslängd av bromssystemet. Instruktioner
1

Kontrollera bromsvätskan är bra i bilen. Se också till att bromsvätskan är alltid på lämplig nivå. Om bromsvätskenivån har en mjölkig färg, betyder det att vatten eller kondens har infiltrerat vätska och du måste byta bromsvätska. Förorenad bromsvätska kommer att förstöra din huvudcylinder i bromssystemet. Det försämras också dina hjul cylindrar.
2

Byt bromsvätska i din bil genom att lägga till ny vätska i huvudcylindern. Du måste blöda dina bromsledningar i syfte att få all luft ur dem. I de flesta fall har varje hjul en avluftningsventil. Detta tar normalt två personer för att nå målet.
3

Har 1 person inuti fordonet pumpa bromsarna. Då kan trycket att gå igenom bromsledningar. Pumpa bromsarna 3 till 4 gånger. På den sista gången håller pedalen hela vägen till golvet. Den andra personen måste vara på ett hjul, på avluftningsventilen. Öppna avluftningsventilen. Luft kommer undan. När bromsvätskan flyter genom avluftningsventilen, stäng avluftningsventil. Upprepa på den andra 3 hjulen.
4

Inspektera bromsbelägg och rotorer för att behålla din bil bromsar. Du kan visuellt åstadkomma detta genom att ta av däcket från. Om dina bromsbelägg visar slitage i den utsträckning som du inte kan se mycket pad, då är det dags att byta kuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56821.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.