Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter gasspjällssensorn i en 1995 Chevy Silverado

Den gasspjällssensorn monterad på spjällhuset på en 1995 Chevrolet Silverado används av datorn för att avgöra hur mycket luft som kommer in i motorn . I sin tur justerar den det bränsle som går in i motorn i enlighet med detta , för att uppnå en perfekt luft-bränsleförhållande . När denna sensor misslyckas , kommer datorn vet inte hur man korrekt att trimma motorn , och kommer att köra dåligt på grund av det . För att åtgärda problemet måste du byta ut sensorn med en ny. Saker du behöver
ersätter gasspjällssensorn och tätning
Torx - huvud chauffören satt
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Ta bort luftfiltret från toppen av motorn med händerna för att ta bort vingmuttern som håller den till spjällhuset . Leta gasspjällssensorn på passagerarsidan av spjällhuset och koppla den elektriska anslutningen till den med händerna .
2

Ta bort sensorn från spjällhuset med torx - huvud chauffören . Twist den ur spjällhuset och ta bort givaren och tätningen .
3

Placera ersättare gasreglersensorn tätningen på spjällhuset . Montera gasspjällssensorn och sedan vrida den 90 grader för att låsa den på skruvarna . Bolt den på plats med hjälp av torx - huvuddrivaren . Anslut den tillbaka på plats och installera luftrenaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60526.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.