Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Elektrisk Vs . Hydrauliska bromsar

Elektriska bromsar och hydrauliska bromsar är olika typer av bromssystem som används i olika modeller av bilar . Även om båda typer av bromssystem tjänar ett liknande syfte att stoppa rörelse, skiljer deras mekanismer . Definition

elbromsarna är mekaniska bromssystem som bromsar eller stoppar ett fordon i rörelse medan hydrauliska bromsar använder en multipel - kolv i vilket en bryta pedal flyttar en kolv i huvudcylindern som gäller kraft att bromsa ner eller stanna bilen .
mekanismen

elbromsarna använder elektriskt drivna delar i en bil . Hydrauliska bromsar använder tandade komponenter för att sakta ner axlarna i fordon i rörelse . De använder också en permanentmagnet för bromsning. Hydrauliska bromsar använder bromsvätska men elbromsarna bygger på starka bromsok för att ge friktion .
Target Fordon Till Salu

elbromsarna finns främst i husvagnar och släpvagnar . Bilar , de flesta modeller av lastbilar och motorcyklar har hydrauliska bromsar .
Andra specifikationer

elbromsarna använder elektroniska signaler för att hålla koll på vridmoment , varvtal och låsning . Å andra sidan , hydrauliska bromsar kan lösgöra belastning under en riktad omsvängning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58919.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.