Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar broms rotorer på en 1999 Jeep Wrangler

Många människor ändra sina egna bromsar eftersom det sparar pengar och tid. Men att ändra bromsarna på din Jeep betyder inte bara byta ut de främre kuddar, det innebär också att ersätta eller vrida de främre rotorerna för att maximera kontaktytan mellan de nya kuddar och rotorer. I det här fallet är projektet fordonet en 1999 Jeep Wrangler och de främre rotorerna broms. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
nål tång näsa
ersätter broms rotorer
Show Fler Instruktioner
1

Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och ställ den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Unbolt bromsok fästet från styrspindeln med spärrfunktion, skjut sedan bromsok och bromsok fästet bort av främre rotorn. Ställ aggregatet på en extra pallbock att stödja vikten av bromsok så att bromsledningen inte skadas.
3

Skjut klämmorna bort av hjulbultar med nåltång. Om dina rotorer har tagits bort en gång tidigare, kan klämmorna redan vara borta. Skjut rotorn bort av navet.
4

Skjut ersättare rotorn på navet, skjut sedan bromsok fästet och tjocklek på styrspindeln över rotorn och fäst dem med 3/8-tums Ratchet och uttag. Klämmorna är inte längre nödvändigt eftersom de är installerade från fabriken för att underlätta tillverkningen, men hjulet klackarna håller rotorerna på nu.
5

tillbaka framdäcken med däcket järn då lägre fordonet från marken med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57673.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.