Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett Distributor Cap i en 1985 Chevy Stepside

Distributören på en 1985 Chevrolet stepside pickup sätter el ut till var och en av tändstiften via tändkablar. Denna distributör har en mössa på toppen, som har elektriska kontakter som byggts in i den där tändkablar ansluter. Om dessa kontakter bära ner, då tändstiften inte kommer att kunna skapa så mycket gnista som möjligt, och om det händer, då motorn kommer inte riktigt eld. För att åtgärda problemet måste fördelarlocket tas bort från motorn och ersätts med en ny. Saker du behöver
kryssmejsel
ersätter fördelarlocket
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Ta bort luftrenaren på toppen av motorn genom att ta bort vingmuttern på toppen av luftrenaren och sedan lyfta bort förgasaren.
2

Ta bort skruvarna som håller fördelarlocket till distributör med Phillips-skruvmejsel. Lyft bort från distributören och lägga ner bredvid distributör.
3

Sätt locket ersättare distributören bredvid originalet, vilket gör att de är både orienterade i samma riktning. Överför tändkablar en efter en från den ursprungliga locket till den nya hättan med händerna, trycka ner tändstiftsledningen ordentligt tills du hör ett knäppande ljud.
4

Installera det nya locket på distributören med Phillips-skruvmejsel. Installera aggregatet luftrenaren med den ursprungliga vingmuttern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61597.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.