Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett lägre länkarm i en Civic

Den främre hjulupphängningen på en Honda Civic innehåller en lägre länkarm som stabiliserar framvagnen. Detta har en kulled, som slits med tiden. När kulleden slits fronten anpassningen kommer att börja lida, och om det misslyckas, då den främre knoge kunde bryta av den undre länkarm. Om detta händer, kan du få till en allvarlig olycka. Innan den gör det, ta bort den undre länkarm för att ersätta den med en ny. Detta bör ta en timme eller så för att utföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Kulled separator
Spetstång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Open-end skiftnyckel uppsättning
ersätter lägre länkarm
Visa fler instruktioner
1

Sätt på parkeringsbromsen. Lyft Civic med en domkraft och sätta pallbockar under bilen. Ta av hjulen med däck järn.
2

Placera domkraften under den nedre länkarm. Dra ut sprinten på nedre länkarm kulled med hjälp av nål-tång. Unbolt kulleden på nedre länkarm med en fast nyckel, därefter separera den nedre länkarm från knogen med kulled separatorn.
3

unbolt baksidan av den nedre styra armen från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra den nedre länkarm från chassit. Sätt ersättare undre länkarm i chassit och skruva den på plats med samma verktyg.
4

Bolt ersättning kulleden i knogen med en skiftnyckel, sedan trycka låssprinten in Placera hand. Sätt tillbaka hjulen och ta Civic utanför läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61474.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.