Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett kuggstångskonstruktion i en 2000 Ford Explorer

Den kuggstångsdrivna installationsprogrammet på en 2000 Ford Explorer kallas också styrväxel. Detta aggregat vänder framhjulen från sida till sida, med hjälp av rattstången som insignalskälla. Eftersom denna kuggstångsväxel sammanställning innehåller många rörliga delar, finns det en chans att det bär det ned över tiden. För att åtgärda problemet måste du ta bort den ursprungliga kuggstångsdrivna montering och installera en ny. Proceduren tar cirka två timmar att göra. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
2 pallbockar
Replacement rack och kuggstångsenhet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
Linje skiftnyckel
Servostyrningsvätska
Visa fler instruktioner
1

Blockera bakhjulen höja fronten med domkraft och stödja ramen på båda sidor med pallbockar. Lägg dig på rygg under Utforskaren. Lyft ersättande kuggstångsstyrning upp i fordonets ram och montera den på plats med hjälp av 3/8-tums harskramla och ingångar. Dra åt bultarna till ramen till mellan 94 och 127 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel. Skruva fast kylaren servostyrning till fästena på ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Installera kraftledningar styrning i utbyte kuggstångsdrivna montering med en linje skiftnyckel. Installera styrstag slutar på ändarna av kuggstången och pinjongen till fästen på styrningen knogarna med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Installera mellanaxeln som är monterad på rattstången till ersättning kuggstångsstyrning montering med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra åt fästskruven på plats för mellan 30 och 42 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.

4

Öppna behållaren servostyrning strax ovanför kuggstångsdrivna montering. Fyll behållaren med styrservoolja. Sätt nyckeln i tändningslåset och starta motorn. Vrid ratten hela vägen till vänster tills den inte kan vända längre, vrid ratten hela vägen till höger. Upprepa detta 10 gånger, sedan stänga av motorn. Sänk Explorer av domkraften står med domkraften och ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62042.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.