Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Toyota Truck Caliper

bromsoken på en Toyota lastbil göra grovjobbet för bromssystemet . När man trycker på pedalen , skjuter huvudcylindern fluid till bromsok , vilket får kolvarna att slå ner , vilket i sin tur applicerar dynorna till rotorn , vilket saktar ned trucken som följd. Skjutmått kan slitas ut med tiden , vilket nödvändiggör en ersättare . I det här fallet är projektet fordonet en 2006 Toyota Tacoma , men processen är liknande för andra Toyota-truckar , liksom . Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Linje skiftnyckel uppsättning
Brake slangklämma
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Show mer Instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta upp den främre delen av fordonet , ställ sedan in den på pallbockar . Kontrollera att fordonet är helt och fast på den står inför att arbeta på det . Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem i arbetsområdet .
2

Spänn bromsen verktyget ledningsklämman på gummi bromsledningen , mot där den ansluter till bromsok , använd sedan en linje skiftnyckel för att ta bort bromsledningen från bromsoket .
3

Unbolt bromsoket från fästet på främre hjulupphängningen med 3/8-tums ratchet och uttag . Lyft tjocklek av av fästet och ställ den åt sidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57805.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.