Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Lufta bromsar på en 1997 Honda Accord

Den 1997 Accord är en pålitlig bil, och som de flesta Hondas det kommer att pågå en lång tid om du hänga med alla de rutinmässiga underhåll som olja och filter, vätskenivåer, däck rotationer och rätt däck lufttryck. Bromsvätskan behöver inte bytas varje gång du byter bromsarna, men vätskan blir förorenat och dess vatteninnehåll ökar över tiden. Honda rekommenderar byte av bromsvätska var 25.000 till 30.000 miles. Detta innebär att ta bort all den gamla vätskan från behållaren, ersätta den med ny vätska och sedan blödning hela bromssystemet. Saker du behöver
Auto jack
rörtång
Klar flexibel slang
Clean flaska
Bromsvätska
Assistant Review Fast nyckel
Visa fler instruktioner

1

Jack upp framsidan av 1997 Accord och ta bort framhjulen. Lokalisera avluftningsventilen på kanten av insidan bromsok, vänd mot framsidan av bilen.
2

bort gummiproppen från avluftningsventil. Fäst en tydlig slang till avluftningsventilen, och lägg den andra änden av slangen i en ren flaska på marken. Toppa bromsvätskebehållaren med ny vätska.
3

Har en assistent sitta i förarsätet av Honda Accord. Säg "Down", som är det kö för assistenten att trycka ner bromspedalen till golvet. Öppna avluftningsventilen med en fast nyckel och vänta cirka tre sekunder tills vätskan slutar rinna ut ur avluftningsventilen. Stäng avluftningsventilen. Säg "Upp", vilket är det kö för assistenten att låta bromspedalen att stiga hela vägen upp. Säg "Down", och upprepa processen.
4

Efter ca 20 repetitioner, tillsätt mer bromsvätska i behållaren. Upprepa processen tills vätskan som kommer ut ur slangen är märkbart renare och mer transparent. Dra åt avluftningsventilen och byt gummihättan.
5

Upprepa processen med bromsarna på varje av de övriga hjulen. Testa bromsarna på din Honda Accord vid låga hastigheter innan du går ut på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57681.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.