Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Hastighetsmätare Cluster i en 1995 Chevy

Hastighetsmätaren kluster på en 1995 Chevrolet lastbil visar inte bara hastigheten, men den innehåller också alla de andra mätarna inklusive bränslemätare, voltmeter, varvräknare och vattentemperatur. Om hastighetsmätaren kluster på din '95 Chevrolet slutar fungera, då hela klustret måste tas bort och ersättas med en ny. Detta bör ta ca 30 minuter. Saker du behöver
Stoppklossar
1/4-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter hastighetsmätare klustret
Visa fler instruktioner
1

Put de stoppklossar runt de främre hjulen på fordonet och dra åt parkeringsbromsen. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid Chevrolet på, men inte starta bilen.
2

Sätt foten på bromspedalen och om du har en automatisk växellåda växelreglage monterad på kolonnen, shift växelreglaget till sitt lägsta läge. Luta rattstången ner.
3

Dra infattningen runt hastighetsmätare klustret bort av instrumentbrädan med händerna. Dra ledningarna på baksidan av ramen med händerna och ställ infattningen från insidan.
4

unbolt hastighetsmätaren klustret från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet, utbyggnad och uttag . Dra bort från instrumentbrädan och dra ur ledningarna. Om du behöver få din nya klustret inställd på rätt körsträcka, nu är den bästa tiden att ta både nya och gamla klustret till en hastighetsmätare verkstaden för att få det professionellt inställd.
5

Anslut ersättande klustret med beståndet ledningar, sedan skruva in den i instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Sätt tillbaka ledningarna till baksidan av ramen, tryck sedan ramen på instrumentbrädan för att låsa den på plats. Dra transmission växelreglage tillbaka till sitt högsta läge, ta ut nyckeln ur tändningen och ta ur stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61584.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.