Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Starter på en 2001 Dodge Ram

Startmotorn på en 2001 Dodge Ram gör en hel del tunga arbete , välter den stora motorn med bara ström från batteriet . Så småningom kommer den elektriska startmotorn ge ut och kommer att behöva bytas ut. Annars kommer trucken startar inte . På Ram , är startmotorn lätt att hitta och byta ut trots lite tung i vikt . Det bör ta ca 20 minuter för att avlägsna den gamla starter. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
< br > 1

pop huven . Använd en fast nyckel för att ta bort den negativa polen på batteriet och följa upp det genom att göra samma sak på pluspolen . Höj lastbilen med hjälp av domkraft och ställ den på pallbockar .
2

krypa under bilen och leta reda på startmotorn på passagerarsidan av motorn , mellan motor och transmission , bakom avgasröret . Ta bort selen från startmotorn för hand , sedan skruva isär batteriet anslutning med fast nyckel .
3

Unbolt startmotorn från blocket med 3/8-tums Ratchet , förlängning och uttag . Vissa motorer kan också ha en stödkonsol utrustade så REGLA UPP att vid behov. Lyft försiktigt starter ur bilen , är noga med att stötta den med båda händerna så det är ganska tungt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60314.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.