Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter vattenpump

frostskyddsmedel är överallt och det är inte en slang . Det är förmodligen din vattenpump . Du kan sae pengar genom att byta ut det själv . Instruktioner
1

Töm frostskyddsmedel från kylsystemet . Ta bort remmen från vattenpumpen . Undersök och se om du måste ta bort något annat för att få ut vattenpumpen . Om så är fallet gör ett diagram av allt du tar bort så att du kan sätta ihop det igen .
2

Ta bort slangarna från vattenpumpen . Hitta alla bultarna som håller vattenpumpen på . Lossa varje lite . När allt är förlorar du sedan ta bort dem . Ta bort vattenpumpen . Sätt ny packning på och installerar ny vattenpump . Anslut slangarna till vattenpumpen . Titta på diagrammet och ersätta allt du var tvungen att ta bort tidigare . Sätt bältet igen .
3

stänga avtappningen på systemet och fylla kylsystem . Se till att du använder frostskyddsmedel som är avsedd för systemet . Kör motorn i ett par minuter . Kontrollera om läckage och kontrollera kylvätskenivån . Lägg vid behov . Om det inte finns några läckor du är redo att gå .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60076.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.