Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur komprimera Valve Springs

Ventilfjädrar är en del av nästan varje förbränningsmotor för att reglera bränsle insug och avgas. Om de inte går sönder eller du måste göra en intern motorförändring, skulle du aldrig oroa dig för att komprimera, ändra eller ersätta någon ventilfjädrar. Eftersom en förbränningsmotor görs till krävande standarder, är en särskild typ av verktyg gjorde att både utdraget och byt ventilfjädrar, och utan detta verktyg, kommer det att vara nästan omöjligt att komprimera dem för service eller borttagning. Saker du behöver
Ventil-fjäderspännare
Visa fler instruktioner
1

hitta en ventil-fjäderspännare för att köpa eller hyra. Många finns på hårdvara eller fordonsindustrin butiker för en nominell hyra. Även om det finns flera olika typer, de fungerar i princip på samma sätt.
2

Förbered motorn att arbeta på din ventilfjädrar. Små motorer kan placeras upp på bänkar butiken fungerar. Fordon förbränningsmotorer kan antingen arbetat i motorrummet eller ventilen tåget kan tas bort från motorn och placeras uppe på en butik eller arbetsbänk.
3

Montera ventil- fjäderspännare på eller över ventilfjädern som måste komprimeras. Det finns många olika typer av kompressorer. Vissa skruven i motorblocket, vissa klämma på sidan av ventilen-tåget kroppen, och vissa är fri hand enheter och bara klämma på ventilen-fjädermekanism.
4

börja vända den ventil-fjäderspännare mutter eller skruv när den har monterats korrekt. På fri hand anordningar kommer som fungerar mycket som vid inställning av spänningen på låstången, pressa ihop handtagen.
5

Slå önskad ventil-fjäderspännare skruv eller mutter kommer långsamt komprimera ventilfjäder . Klämma en fri hand ventil-fjäder kompressor kommer att göra exakt samma sak. När våren har komprimerats, kan låsringarna som håller den på plats tas bort och den faktiska ventilfjäder själv kan servas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60443.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.