Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att bestrida avgifter från Pep Boys

Den Better Business Bureau, en konsument rating organisation känd som BBB har tilldelat Pep Boys en A + för tillförlitlighet. Pep Boys har varit en BBB-ackrediterade företag sedan 1992. Av de 1153 klagomål som lämnats in mot företaget sedan 2008, har mest varit för kund-service-frågor, reparationer och andra tjänster. Billing, återbetalningar, utbyten och problem garanti har stått för 75 klagomål. Om du har blivit felaktigt debiterats för tjänster av Pep Boys, eller har andra fakturering frågor, bör du först försöka lösa problemet med butikschef. Instruktioner
1

Spara alla dina kvitton. Du kan bara få en återbetalning om du kan visa bevis på tjänsten.
2

Ta anteckningar. Skriv ner allt en servicetekniker från Pep Boys berättar bland annat vilka delar han säger din bil behöver, hur länge reparationerna ska ta och när delar väntas komma i. Addera 3

Prata med chefen. En kassör har inte befogenhet att ge dig en återbetalning om du ifrågasätter avgifter. Var säker på att du har dina kvitton och anteckningar när du talar med chefen.
4

Kontakta företagets huvudkontor. Ibland även en chef inte har befogenhet att utfärda en återbetalning, särskilt om ditt klagomål är en he-says/she-says fråga. Till exempel, om en tekniker hävdar din bil är fast men du tror att det kör samma, eller värre, än när du tog det, är en chef kan missta sig på sidan av hans medarbetare.
5

lämna in ett klagomål med BBB. När BBB emot din anmälan, kommer de att kontakta Pep Boys. Den BBB ger Pep Boys 30 dagar att svara. Om butiken inte löser problemet, kan de få en permanent klagomål på deras fil för konsumenterna att se. När ärendet är löst, är klagomålet bort.
6

Gå till småmål domstol. Om din tvist inte har lösts med en krubba, huvudkontor eller BBB, har du rätt att ta ditt fall till småmål domstol. Anmälningsavgifter kan kosta $ 30 till $ 50. Efter att ha missat dagars arbete och andra kostnader för att lämna in en fordran, kan det hamna kostar dig mycket mer än så. Även om du vinner målet i småmål domstol, är det ditt ansvar att samla in pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61567.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.