Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

2000 Silverado Clutch Linje Borttagning

Kopplingen systemet i din Chevy Silverado lastbil använder en hydraulisk linje som är väldigt likt bromssystemet. Pedalen, när den trycks in, sänder den hydrauliska fluiden från huvudcylindern genom linjen med slavcylindern. Om denna linje skadas, måste du ta bort den för utbyte. Det kan vara en stor fråga på platser där vägarna måste saltas frekvent. Ta bort en koppling är annorlunda än en broms linje, eftersom det kräver speciella verktyg. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Skruvmejsel
snabbkoppling verktyg
Visa fler instruktioner
1

Höj lastbilens front använda en domkraft och stödja den på pallbockar ställas under ramskenorna
2

Lossa batteriets minuskabel genom att lossa muttern på sidan av den svarta kabelns klämma med en skiftnyckel,. denna klämma ansluter kabeln till den negativa polen.
3

Skruva loss i-dash trim panel på vänster sida av lastbilen med hjälp av en skruvmejsel. Bänd ut värmen /luftkonditioneringen kanal bakom det, använd en skruvmejsel eller liknande verktyg om du inte kan få ut det för hand
4

ta tag i hydraulledningen montering på slavcylindern. , som är på den sändande sidan. Detta kräver en snabbkoppling verktyg från en Biltema för linjens montering. Grip montering axel med verktygets kloformiga änden.
5

Push på kopplingen linjens montering med snabbkoppling verktyg och dra linan ur kopplingen för hand.

6

Grip montering på kopplingen linjens andra ände - änden ansluten till huvudcylindern - med snabbkoppling verktyg. Tryck på den här kopplingen och koppla ned linjen från huvudcylindern att ta bort raden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58922.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.