Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så att mäta tjockleken på en topplockspackning

mätning av tjockleken hos en topplockspackning är det första steget vid bestämning av kompressionsförhållandet av er motorns huvuden. Komprimering är förhållandet mellan en cylinder volym när kolven är vid botten av blocket verser volymen av cylindern när kolven är vid den övre delen av motorn --- eller huvudet. Tjockleken på en topplockspackning är en faktor i detta förhållande , och mätning av tjockleken hos en topplockspackning är nödvändigt att formulera kompressionsförhållandet av dina cylindrar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Philips head skruvmejsel
vanlig skruvmejsel
Mikrometer
Visa fler instruktioner
1

Tag bort luftfiltret , förgasare eller insprutare och allt annat som hindrar dig från att komma till chefen för motorn . Avlägsna huvudet på motorn . Den topplockspackning är mellan motorblocket och cheferna .
2

Avlägsna topplockspackning . Rengör den med vanlig skruvmejsel . Tillsätt inte vatten eller rengöringsmedel för att packningen . Om det absorberar en vätska , kommer tjockleken förändras och du kommer inte få en korrekt avläsning .
3

Placera packningen i mikrometer . Mät både insidan och utsidan av varje cylinder. Genomsnitt numren . Den genomsnittliga är din topplockspackning tjocklek .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61946.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.