Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort axeln i en Chevy Trailblazer

Bakaxeln på en Chevrolet Trailblazer driver SUV framåt med hjälp av roterande rörelse drivaxeln att vända växlarna inne i huset som vänder drivaxlarna. Dessa axelarrangemang har många rörliga delar, och om de bryter, då hela axeln behöver service. Om Trailblazer inte kan köra bil, då kan det vara lättare att ta bort hela axeln från SUV så att du kan underhålla den ordentligt. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Stoppklossar
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kraftig bungee rep
Linje skiftnyckel som
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Sätt stoppklossar runt framhjulen på Trailblazer. Lyft den bakre delen av fordonet med domkraften. Sätt pallbockar under ramen och under axeln. Ta bort de bakre hjulen med däck järn.
2

skruva isär drivaxeln från drevet flänsen på axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft drivaxel ur axeln och hänga den av undersidan av ramen med den tunga bungee rep. Lossa bromsledningen som går till axeln med en linje skiftnyckel, dra sedan av avluftningsslangen till axeln med händerna.
3

unbolt chocken från axeln med 3 /8-tums Ratchet och uttag. Ta bort kablarna parkeringsbromsen från baksidan av bromshuset med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

unbolt axeln från bakvagnen med 1/2-tums Ratchet och uttag . Lyft axeln av suspensionen med domkraften, dra jack står ut från under bakaxeln. Sänk domkraften och dra ut axeln från baksidan av Trailblazer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61941.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.