Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en generator från en Mitsubishi

Generatorn i ett fordon skapar elektricitet och skickar ström till batteriet, där det lagras. När generatorn på en Mitsubishi misslyckas, är el inte längre skapas, detta gör att batteriet laddas ur, tills slutligen, fortfarande ingen ström för att köra fordonet. Fastställande av problemet innebär att ersätta generatorn med en ny eller ha din gamla ombyggda. I det här fallet är projektet fordonet en 2005 Mitsubishi Montero, men processen är liknande i andra fordon. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Jack
Jack står
Flathead skruvmejsel
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Lossa anslutningen på minuspolen på batteriet med en skiftnyckel. Följ samma procedur för den positiva polen. Ta bort luftfiltret från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag samt en vanlig skruvmejsel.
2

Unbolt underredet sköld från undersidan av fordonet med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Ställ skölden ur vägen. Lyft upp framför lastbilen med domkraften, sedan sätter ner på pallbockar så att den främre änden är upphängd av marken. Addera 3

Installera en hylsa på 3 /8-tums breaker bar, och placera uttaget på huvudet av remspännaren. Vrid spännaren med breaker bar och uttag, dra sedan av remmen från generatorn.
4

Lossa batteriet klacken på generatorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ledningsnätet på generatorn. Unbolt generatorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, och ta bort den från motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60477.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.